2017-12-29 1227 views
今日心情超靚,上完個花藝班,攞咗張證書,終於完成心願了,跟住約埋學員朋友一齊去食一餐好嘅勵獎勵自己,之前miss介紹過我哋話呢一間餐廳,食物好好味,我miss係一個好有品味嘅導師,一個對生活質素,非常有要求的人,講到食更加不用置疑,一入到去,環境優雅舒適,座位寬敞,侍應們 非常有禮,跟住我哋就開始點食物。3Courses Set Dinner$298/one set先有香脆麵包~田園沙律全是新鮮嘅蔬菜,配有一個 餐包,呢個餐包好食到不得了,蒜蓉味香濃,卜卜脆, 清幽橄欖油香,清新怡人。烤紐西蘭羊肩肉 一客烤羊肩肉,烤過後散著羊肉幽幽香味,肉質軟軟腍腍,羊肉味香濃惹味。精選甜品- Cheese Cake 甜品同樣出色,有極濃芝士香,滑滑口感,潤甜好味。卡邦尼意粉$108 自家調製卡邦尼醬汁,稀稠相宜,濃郁甘香,非常滋味,意粉時間控制得巧妙,滑捋捋,爽口彈牙。Cappuccino $40 一杯醒神咖啡,香味濃郁芬芳,食飽飽後,飲過呢一杯感覺得好像擁有全世界一樣。

先有香脆麵包~

田園沙律

烤紐西蘭羊肩肉

精選甜品- Cheese Cake
甜品同樣出色,有極濃芝士香,滑滑口感,潤甜好味。

卡邦尼意粉$108

Cappuccino $40