2023-06-06 125 views
去左土瓜灣呢間茶舍,都是朋友介紹我去,今次係特登去食的,真係平靚正啊!果然冇介紹錯。首先menu已經好多選擇,有西餐意粉,西冷,港式焗飯炒飯,日式蛋包飯, 鰻魚炒飯, 連pizza都有, 真係想食乜就有乜呀。最後我就揀咗鰻魚蛋包飯 ,老公就揀咗慢煮咖哩牛腩飯,再加多個千島海鮮pizza,連兩杯凍檸茶一杯凍奶茶,食到勁飽!連pizza都飽到食吾晒,打包返屋企啦!先講我個鰻魚蛋包飯,賣相好吸引,啲蛋係流心嘅,而且鰻魚超大嚿呀,價錢先62蚊!超抵,就咁買個鰻魚都唔止啦!煮得又好食,醬汁就好味,甜甜地好開胃!個飯唔係止白飯,係有醬汁嘅,所以食落真係好好食,加上少少日式嘅木耳,賣相一流呀!見到都食指大動呀!回味。老公嘅咖哩牛腩飯,都好大碗,咖哩入面有好多牛腩同埋薯仔,好入味!而且係煲得好諗,見佢都食到津津有味呀,價錢都吾貴,都只係62蚊,晚市呢個價,算好抵啊。最後想講埋pizza,我朋友話必點的,見附近食客都有點到,我地揀 千島海鮮pizza 價錢都好抵先68蚊,而且都好大塊,芝士好多,拉出來有拉絲,而且吾乾,仲有少少軟身嘅pizza底,即叫即整好正!果然冇介紹錯,真係平靚正!

果然冇介紹錯,真係平靚正!