2024-10-24 69 views
呢日黎到沙田呢間田浦食肉,我哋真係超肚餓,所以叫咗好多嘢食,同埋見到隔籬枱啲嘢食都好吸引!我哋叫咗雞蛋羹、生醃醬油蟹、烤排骨套餐同埋韓式煎餅,雞蛋好澎湃,睇到個樣都好想食,仲要熱辣辣,好香蛋味!真係冇叫錯!另外我哋叫咗個韓式煎餅,韓式煎餅夠晒厚,食落去好有口感,仲要煎到脆卜卜咁,佢入邊嘅餡真係好豐富!另外仲有個生醃醬油蟹,醬油蟹好多膏,食落個味道都非常之好,係韓國嘅味道!烤排骨套餐嘅排骨真係好壯觀,燒完包埋生菜食,簡直係一流!食完都唔會太膩!真係好有韓國嘅味道!田浦食肉 (沙田)沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下19A號舖

田浦食肉 (沙田)
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下19A號舖