朋友👱🏻‍♀️帶咗我嚟呢間土耳其🇹🇷餐廳兼咖啡店等我試吓土耳其咖啡同料理🤣店長哥哥招呼好好,對土耳其🇹🇷咖啡同埋食物好 knowledgeable👍,仲同好多客人都有講有笑👍$48「鮮紅石榴特飲」:顏色紅卜卜,有淡淡的紅石榴味道,少少甜,夠清新😋$158「土耳其🇹🇷全日早餐」:應該有鷹嘴豆蓉、乳酪醬、白桃醬、漬紅蘿蔔絲、土耳其式 Tortilla、滑蛋煎牛肉腸、沙律菜,相當豐富😋;「土耳其🇹🇷全日早餐」嘅組合對我嚟講幾有趣,亦都好味😋$158「烤香草慢煮鴨(辣/不辣)½隻」:要咗唔辣😋;½隻鴨份量其實相當多,呢隻鴨大隻多肉,80°C慢煮之下鴨肉肉質軟熟,加咗香草煮當然就更加香啦🤣;仲配有沙律菜、車厘茄、珍珠米,同慢煮鴨一齊食,好夾又好食😋「香蕉🍌加牛油果🥑」:有好香香蕉同埋牛油果味,好滑好 creamy,好清新😋「香蕉🍌加芒果🥭」:有好香香蕉同埋芒果味,都係好滑好 creamy,都係好清新😋Turkish Coffee 教玩 跟主菜 +$80 :店長哥哥教煮土耳其🇹🇷咖啡,好玩又好飲👍,咖啡係用喺土耳其🇹🇷烘焙同磨成極幼咖啡粉嘅咖啡煮成,味道唔酸亦唔苦,但係有香濃咖啡味,口感好乾淨,係一

Turkish Coffee 教玩 跟主菜 +$80 :店長哥哥教煮土耳其🇹🇷咖啡,好玩又好飲👍,咖啡係用喺土耳其🇹🇷烘焙同磨成極幼咖啡粉嘅咖啡煮成,味道唔酸亦唔苦,但係有香濃咖啡味,口感好乾淨,係一個獨特嘅味道😋

仲見到有人客穿上餐廳提供嘅土耳其🇹🇷服裝沖咖啡,玩得好開心🤣

仲有好可愛嘅貓咪🤣
Type of Meal