2024-11-14 121 views
呢日去大角咀覓食,「星級餐廳」又有雞煲又有火鍋,一次滿足晒兩個願望😳我哋當日叫咗C餐,火鍋配料及海鮮都係任食🙌🏻一坐低店員已經奉上醬料,炸蒜辣椒蔥花一應俱全,滿足晒唔同口味嘅朋友😎出邊嘅雪櫃同樣飲料充足,啤酒汽水全部都係任飲🤗而火鍋配料亦有好多種類,各式各樣嘅丸類、餐肉、蔬菜菇類以及雞蛋😝喺火鍋嚟之前亦叫咗一啲小食,忌廉蟹肉薯餅、吉列蠔,炸得非常酥脆,一咬落去忌廉蟹肉湧晒出嚟,而且熱辣辣,非常開胃🤤我哋叫咗椰子雞湯,湯底清甜濃郁,椰香味十足,放落去嘅火鍋配料都吸收晒椰子香味😋C餐仲可以任食牛小排、牛板腱、豚肉及羊肉,肉質細嫩,肉味香濃,放落去淥一陣就已經可以食啦🤤而海鮮種類同樣繁多,有帆立貝、蟶子、紐西蘭青口,海鮮新鮮,大大粒非常厚實,而蝦滑同花枝滑同樣彈牙😆除咗咁豐富嘅火鍋,仲有一個惹味嘅雞煲,我哋叫咗小辣,雞肉嫩滑,而且份量十足,食極都仲有🥰
出邊嘅雪櫃同樣飲料充足,啤酒汽水全部都係任飲🤗
2024-10-30
Type of Meal