2020-06-02 341 views
朋友推介黎食,再加上係黃店一定要支持下! 閒日12:50到唔洗排隊,一點後就開始多人。因為本身店舖面積本身面積再加上距離1.5米既要求, 座位比較少,加上漢堡即叫即做 要等一段時間,所以要預留時間排隊呀! 叫左個鄰居漢堡。初初見到漢堡入面有菠蘿都嚇左一嚇,諗起地獄廚神 lol 不過食落個味係夾既。塊手打牛肉扒果然好juicy 煮得岩岩好 唔會過熟。其他蔬菜亦非常新鮮. 個汁係自家醬汁,我就試唔出係咩味啦 不過係幾惹味! 整體黎講係好高質既漢堡,價錢又合理!另外加18蚊做套餐有埋雙色薯條同汽水。薯條有正常同蕃薯薯條,後者唔係道道有得食,好好味! 超高質又抵食既黃店,支持!
超高質又抵食既黃店,支持!
鄰居漢堡
鄰居漢堡