2021-01-30
位於K11 Musea 的外賣店,主要供應Sandwich Box🥪同同埋好大盒Salad Combo Box,餡料同食材中有好多新鮮蔬菜,感覺好健康!當中也有不少素食選擇~每個Sandwich/Salad Box💗仲包一款湯Or Bottle Juice ,或者可以選 Mini Green Salad 👍🏼我就試咗Smoked Salmon Box($88),一打開發現份三文治都幾大一份,餡料除咗有煙三文魚🤤,仲有蕃茄丶洋蔥同埋新鮮沙律菜,好味👍🏼跟Box,我㨂咗Bottle Juice,係來自葡萄牙嘅果汁牌子Compal。 個餐盒簡約得來又幾精緻實淨,除咗外賣返屋企/Office,其實帶去野餐都幾好。