自從 Outback Steakhouse 嘅《香脆薯條混煙肉芝士》縮水後,就好耐冇去過食晚餐了,事隔多年,今日再次踏足這間美國扒房。坐都未坐定,侍應已送上熱焫焫嘅《黑糖麵包》,即刻食的而且確係幾好味嘅!隨後,點了《芝士薯條》和《香速炸雞搥》,雖然細碟咗D但味道唔錯。最後,主菜係《慢燒安格斯肉眼牛扒》配 焗甜薯 & 焗著仔 加 票米磨菇餐湯。焗甜薯幾有驚喜,餐湯勁多粟米,至於塊扒係嗌錯咗...之後拜託廚房整了八成熟再底面煎吓佢,所以已經唔係餐牌上的‘’慢燒‘’了,肉汁仍保留效果唔錯,雖然如此,我首選仍然係《美國精選肉眼牛扒》。奧海城分店環境一般,但服務態度不差,食物夠哂溫度,廚房唔Hea,多謝廚師。

無限Refill黑糖麵包
香脆薯條混煙肉芝士
香辣炸雞搥
是日餐湯:粟米磨菇湯
焗甜薯
慢燒安格斯肉眼牛扒
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
無限Refill黑糖麵包
香脆薯條混煙肉芝士