既然出入觀塘係會塞死駿業里🚗🏎🛻🚚🚛🚜,不如先食番個美味🍔Burger 再慢慢塞住離開。Moo Moo 係一間🍔🍺Burger Bar, 顧名思義除咗有室入🪑座位外,仲有🏖戶外嘅位置比大家chill 下,放工圍爐吹下水。餐廳出名嘅係新鮮手打美國穀飼牛肉🥩,肉味濃,食落亦有肉汁💦流出。但今次小妹再次幫襯,要試嘅係其他野食,睇下又係唔係一間全能餐廳。另一樣個人覺得同其他餐廳與別不同嘅係🐔🥚🍔鹹蛋黃雞堡($69),真係唔係周圍都有!師傅喺厚厚雞扒同麵包皮之間查左一層鹹蛋黃醬,雞扒嫰滑多汁有彈性,配埋時下流行嘅鹹蛋黃醬一流!😋👍🏻食過牛同雞漢堡,仲要試埋魚!哩件🐟🍔魚Full 之堡($62),雖然係炸嘅魚柳,但同雞牛一樣keep 到有汁,另外大量生菜🥬食落好健康!就咁食包唔夠,可以加$15-29升級做套餐,包一份小食🍟同飲品🥤。而我今次就加咗$29配咗肉汁芝士配薯條🍟,拉絲芝士加埋肉汁超惹味❤️壓軸追加🦑炸魷魚鬚($68), 哩味小食簡直係highly recommend 呀! 本身炸粉已經有濃濃蒜香🧄味,加埋沙律醬,食多多都唔油膩😋😋

🐟🍔魚Full 之堡
肉汁芝士配薯條🍟+汽水🥤
肉汁芝士配薯條🍟
炸魷魚鬚🦑
🐔🥚🍔鹹蛋黃雞堡
2022-04-30
$68 (Lunch)
🐟🍔魚Full 之堡
肉汁芝士配薯條🍟+汽水🥤