2016-02-28 542 views
彷彿好似好耐無寫食評,唔係因為想放棄,而係開始懷疑自己做的事係錯係對,今次小比選了呢間美國風味餐廳,就去試下,任何菜色加錢都可轉成餐,先來餐湯,蘑菇湯,幾重蘑菇味,餐很濃,也很滑再來水牛城辣雞翼,其實唔辣,蕃茄味幾重,好入味總統雙層芝士牛肉堡,超巨大,牛肉很厚,大約5成熟,牛肉味重而嫩,麵包是煎香過的,闊薯條幾厚肉,但不及薯角香脆美式醬燒豬肋骨(半份),其實是bbq醬,本身有醬烤,可不用點,入味也夠淋身,不算香口但醬料搭夠,薯角好脆又香口再來甜味雜果派對新地,其實是雪糕加入雜果,朱古力餅,不算特別,但幾清新不太甜小比叫了生果茶,我試了一口,好香果味,甜度也適中我叫了杯陽光下生長的朱古力,是用朱古力餅打碎加入朱古力奶,好濃朱古力味,脆脆地,幾好飲總結來說性價比好高,平得來大大碟,選擇太多,花多眼亂,有再來的可能性
,今次小比選了呢間美國風味餐廳,
再來水牛城辣雞翼,其實唔辣,蕃茄味幾重,好入味
小比叫了生果茶,我試了一口,好香果味,甜度也適中
2016-02-27
$240 (Lunch)