1K
2016-11-01 238 views
上次朋友推介北角個間餐廳吃過都唔錯,今天行銅鑼灣時發現都有,反正要吃就試吓兩間店有沒有好大分別先!望望選擇確有不同,上次散叫,今次就叫2人套餐啦!N.Y. Dinner set$428樣都有,有湯,有小吃,有個主菜,有餐飲是日餐湯忌廉南瓜湯,味道濃郁,南瓜容夠晒濃!小吃選了燒焗豬手件,皮脆肉香,燒得唔算太乾,肉仍然軟熟嫩滑,配埋個醬汁,好味!前菜就點了北冰洋漁夫炸魚薯條,炸魚超大塊,最緊要係外脆內軟,加埋薯條,同埋啲蕃茄汁,真係非常配合!主菜美式醬燒豬肋骨配薯角,望見豬肋骨上塗滿了醬汁,但入口又覺好多汁,但味道就好夠,可能啲燒汁已經滲入去晒啲豬肋骨肉上!最緊要係廚師細心地已經分開了一條條,豬肋骨,重要係啖啖肉呀!叫埋杯冰雪朱古力咖啡$42(套餐可以減$10)咖啡味道濃郁,成杯都係咖啡磨成嘅沙冰!由頭飲到尾啲味道一樣沒有淡味嘅感覺!咁吃份量已經去到要抱住個肚走啦!
樣都有,有湯,有小吃,有個主菜,有餐飲
是日餐湯忌廉南瓜湯,味道濃郁,南瓜容夠晒濃!
叫埋杯冰雪朱古力咖啡$42(套餐可以減$10)
咁吃份量已經去到要抱住個肚走啦!
Type of Meal
Dinner