4 day(s) ago
🍔美式漢堡店🍔-Burger friend forever 喺銅鑼灣都有啦宜家~ 開左喺希慎廣場URBANHOOD ! 🥰佢係快餐形式咁落單拎餐 我哋覺得佢種類選擇都幾多 同幾特別😋-🍔藍芝士漢堡餐 $127 Burger有好多藍芝士 超香濃芝士嘅味道 🥰 另外 牛肉漢堡好juicy 牛味都幾濃 😍配上芝士、蕃茄、紫洋蔥及生菜 食材非常豐富🤣 醬汁都好足夠😋 -🍝卡邦尼意粉 $123意粉口感煙韌 都幾卦汁 有煙肉同蘑菇做配料 🥰 -🍟🥤薯格及汽水(Set+Hk$20)我地加錢要左 薯格同汽水😋薯格炸到金黃 食落香脆🤣-😍黑松露雜菌忌廉湯忌廉湯帶有好多蘑菇 每一啖都有菌菇 幾creamy 黑松露好濃稠💛-📍Burger's Friend Forever (希慎廣場) 銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場B2樓URBANHOOD B208號舖-
🍔藍芝士漢堡餐 $127
🍝卡邦尼意粉 $123
意粉口感煙韌 都幾卦汁 有煙肉同蘑菇做配料 🥰
🍟🥤薯格及汽水(Set+Hk$20)
我地加錢要左 薯格同汽水😋
薯格炸到金黃 食落香脆🤣