2023-08-15 64 views
朋友介紹食一間靚裝修既vegan餐廳,估吾到完全同我想像既吾同,好有驚喜!一入到去即刻心心眼!周圍都係美式60年代懷舊物件同裝飾,仲有部真電視播緊黑白片超有feel~平時食開都偏中式素食多,好少食西餐vegan,即刻望望張靚靚Menu揀野食🩷total 揀左兩個snack 同兩個主食兩杯野飲🍸兩個人食賣單都係$600頭仲要有剩打包走~食得健康又飽仲要吾貴🥹🌯北京填鴨呢個最大驚喜!片皮鴨嘅皮係用咗豆尼整,鴨肉大大舊,都都係用豆類整成,每塊肉都大大舊,加埋芫荽蔥段同片皮鴨醬,肉眼睇落去完全係一個真嘅片皮鴨,口感都係好似🍢炸豆腐串放咗一陣都係脆卜卜,入面超級嫩滑,一碟都有三串每串三粒,點埋泰式辣醬一齊食,冇得輸!🍔kobe favourite burgerBurger選擇都幾多,最尾揀左牛肉漢堡包!個餐係超多野食,有大量沾滿香醋嘅沙律菜,仲有外脆內軟嘅粗薯,漢堡包入邊嗰醬幾特別,甜甜辣辣好開胃✨加上個肉做得好真,完全唔覺得自己食緊素,兩個女仔食差d食吾曬,份量好多下!🐣海南雞飯又係好足料,薑黃飯香氣十足啲飯煮得啱啱好,個雞口感似雞髀菇,好似食緊一個唔鞋嘅雞肉咁!最後好想推薦熱既檸檬鐵觀音,其

🌯北京填鴨

🍢炸豆腐串

🍔kobe favourite burger
Burger選擇都幾多,最尾揀左牛肉漢堡包!

🐣海南雞飯
又係好足料,薑黃飯香氣十足啲飯煮得啱啱好,個雞口感似雞髀菇,好似食緊一個唔鞋嘅雞肉咁!最後好想推薦熱既檸檬鐵觀音,其他地方真係唔會有得賣好特別又fresh適合夏天飲🍋

2023-08-15
$300 (Dinner)