2020-08-30 312 views
2020年8月24日 星期一今日仲要返公司做嘢,由朝做到晏冇停過,就連午飯都冇食到,超級肚餓,於是一放咗工就即刻去搵嘢食,返到灣仔都已經差唔多四點幾因為唔想食太飽,怕夜晚食唔落飯,但係又想搵啲飽肚嘅嘢嚟食,所以就決定食呢一間舖頭嘅熱狗餐牌上面都有八款唔同嘅熱狗選擇,仲可以自行加小食同飲品,加$12仲可以轉套餐添於是我要咗其中一個套餐,包括一款熱狗、兩款小食同飲品,價錢都不過係$50返到屋企當然要即刻打開熱狗嚟睇吓,竟然發現麵包仲係脆身嘅,而且芝士仲係微暖,咬落去有少少拉絲,同熱狗腸好配合,唔會太過膩,味道啱啱好至於其中一款小食,我要左香甜粟米,細細粒不過有咬口,而且每一粒都有牛油嘅香味,健康得來又夠飽肚
2020年8月24日 星期一

2020-08-24
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)