2022-12-09 745 views
Dan Ryan 呢間美式餐廳,喺香港最少都開咗十幾年,見到原來太古城有分店,經OpenRice訂6:30 時段仲有八五折,所以今日就嚟食過early dinner. 呢間餐廳個裝修仲係保持以前嘅美式格調,梳化大大張,入到去見到見到小朋友就會送個氣球俾你👍啲嘢食仲係保持大大碟,不過都仲係咁好食牛扒好有炭燒味,肉質鮮嫩,份量夠大,我最鍾意食嗰條燒粟米加咗啲牛油落去燒,好有燒嘢食嘅風味,配埋啲新鮮炸嘅薯條,好食😋牛油果大蝦沙律鮮蝦都夠新鮮,fresh 洋蔥湯好耐冇飲過咁好味嘅洋蔥湯,芝士味濃郁,洋蔥味都夠,好好飲,就係唔記得咗影相,因為太好飲😅呢間餐廳啲份量夠大,啱晒人多去食可以happy share 👍

牛扒

牛油果大蝦沙律
鮮蝦都夠新鮮,fresh

洋蔥湯

2022-12-06