2009-06-07
呢排唔知點解好想食burger,食freshness食到有D悶,就試下呢間新開的burger唔想食薯角,就散叫左兩個飽煙肉芝士安格斯漢堡:個飽雖然烘脆左,但係唔夠熱,好似烘過就算咁塊cheese都未融到,就知熱極有限啦香草蛋黃醬汁幾好味,彌補左飽本身的不足,主角180G安格斯牛肉非常厚,不過略嫌實左少少,唔夠juicy,但係都收貨~魚扒堡:居然唔係炸,係煎的,魚扒很厚,非常足料,配上醬汁不錯整體黎講幾抵食,因為實在很大份,不過都係美國菜的通病:得大件,味道比較粗,無freshness burger幼細同精緻,比較滯漏,我諗我都係會支持返日本burger而且環境實在很差,全無空間可言,要食真係一定要take away,寧願坐係天橋底食好過阿姐有D小惡,無freshness咁好服務
唔想食薯角,就散叫左兩個飽
阿姐有D小惡,無freshness咁好服務