Hiring
$12,800-$14,500
Monthly (Negotiable)
2015-10-03 329 views
.............美心 至尊雙黃白蓮蓉月餅 👍👍👍👍👍 (5分滿分).............👉👉其實食過 #奇華#大班#聖安娜 一d不知名品牌 最好食既#傳統月餅 我依然首選#美心西餅 💋✌ #美心西餅 的#月餅 比較香 一開出黎有小小的月餅焗過的味道😉#蛋黃 :有小小#日本#流心蛋 的feel😈 選用的鴨蛋 比較黃 所以好香😁😁😁👍正#蓮蓉 :好軟熟 好滑 又吾會痴住口龍😂😂😂 #月餅皮 :焗得岩岩好 係漂亮的咖啡色 我好中意食皮同蛋黃 而家大左 當然吾會咁晒 要食就食晒成個😗唯一吾好:1. 切開4份的月餅 雖然係雙黃 但隻黃成日遍向一面😱😢搞到有一半係無黃😂2. 切完食吾晒放入雪櫃既月餅 就算拎出黎解凍 都無原先既好食😢
.............
美心 至尊雙黃白蓮蓉月餅 👍👍👍👍👍 (5分滿分)
.............

唯一吾好:
2015-09-18