2021-08-10 272 views
Audrey Love雲尼拿雜莓味蛋糕$88Audrey Love 是雲尼拿雜莓味蛋糕名❣️K11店限定粉藍色和白色花花cream上面放左咗少少鮮花襯出嚟好靚好夢幻🥰蛋糕係雲尼拿味而中層粉紫色係雜莓味的奶油酸酸甜甜好好味呀🤤 仲有蛋糕無麩質冇糖所以吾肥㗎😌Strawberry Earl Grey Creamy tea$68我呢一杯嘅飲品Earl Grey奶蓋在面層而下層呢就係士多啤梨茶這是配搭幾特別🤭有驚喜我就好鍾意伯爵茶嘅奶蓋面加左鮮花碎加分好靚打卡一流❣️這間蛋糕店好靚好夢幻😍好少女風✨INFINITIC有三間分店一間K11 MUSEA另外在西營盤同埋西環😍又有閨蜜好去處❣️📍:尖沙咀梳士巴利道 18 號 K11 MUSEA 2 樓 LA202 號鋪
Audrey Love雲尼拿雜莓味蛋糕$88

Audrey Love 是雲尼拿雜莓味蛋糕名❣️