2017-02-09 1053 views
我地香港人,梗係最鍾意幫趁反屋企樓下近近地既小店餐廳食市既啦,係咪先?!講多無為,食多濕濟。。。一口牛脷30好厚切,牛味濃郁,肉炆到相當的軟淋,方形賣相引死我,中間仲有少少牛汁tim!超值好西。芝士焗蟹蓋48芝士落到足,面頭滿吸引,焗到香噴噴,蟹肉連蟹羔,煙肉話洋蔥炒甘香,丰富美味。煙肉忌廉燴意大利粉餐55份量無欺場,汁醬幾到家,意粉煮得可以更彈牙,忌廉滑唔漏,煙肉同蘑菇真材實料,二人分享都飽足,勁重量級!白汁牛油果大蝦焗飯餐68好抵食,賣相正斗,白汁焗到好靚,牛油果同大蝦熟食估唔到都有驚喜,飯仲每粒都做到好均勻,全部沾滿汁旦,名副其實係黃金炒飯,加上西蘭花蕃茄仔,香噴噴,有水準!跟餐餐湯蘑菇忌廉湯常見,味道好濃菇香,雖然普遍但都不普通。熱朱古力天寒地凍入番一杯,身體暖笠笠,甜甜地咁好幸福。食後感:平靚正抵食吸引到一班年輕人都黎幫趁,實在啱曬我地呢d識食街坊,真係幾鍾意你呢度店仔細細但帶着一份人情味先至係最架勢

講多無為,食多濕濟。。。
一口牛脷30
芝士焗蟹蓋48
煙肉忌廉燴意大利粉餐55
白汁牛油果大蝦焗飯餐68
跟餐餐湯
蘑菇忌廉湯常見,味道好濃菇香,雖然普遍但都不普通。
熱朱古力
天寒地凍入番一杯,身體暖笠笠,甜甜地咁好幸福。

Type of Meal
Dinner