2019-04-18
之前一直都好想試下,但次次到晚飯時段,條龍就勁長,長到唔想等。🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️難得年三十晚放早,就即刻早早去排隊。果然早到有著數,一陣就入到去喇。😎😎😎———————————————————🧡千島醬蟹棒蟹子帆立貝薄餅($92)呢個pizza有一層厚厚的芝士,仲有千島醬mix埋洋蔥,食落去好juicy,唔會乾。上面仲有蟹棒條和帆立貝👍🏻👍🏻👍🏻———————————————————🧡黑松露軟殻蟹🦀意大利粉($98)呢個意粉真係枱枱都有點,黑松露味十分濃郁,仲有好多磨菇添架。而軟殻蟹又很酥脆,炸哂後都食到蟹肉架,唔淨係食到炸粉。———————————————————🧡蜜糖🍯單骨雞翼($54)雖然係甜甜地會食完又好想再食嘅小食,但就冇乜特別,不過不失啦。呢碟配咗沙律菜,點下蜜糖,都幾fresh。———————————————————🧡燒雞紫薯飯 ($112)呢個真係不推介。我本身好鍾意食紫薯,又見係新推出,就一於試下。可惜令人失望🥴🥴🥴雖然紫薯飯裏面有紫薯和洋蔥,有濃郁的紫薯香味,但甜嘅飯感覺有D怪,而且同燒雞不夾。🥳🥳🥳每款主食都可以免費送飲品,包括蜂蜜檸檬🍋/薑母茶/咖啡☕️
———————————————————
🧡千島醬蟹棒蟹子帆立貝薄餅($92)
———————————————————
🧡黑松露軟殻蟹🦀意大利粉($98)
———————————————————
🧡蜜糖🍯單骨雞翼($54)
———————————————————
🧡燒雞紫薯飯 ($112)