2024-03-23
Casa Cafe & Bistro馬鞍山一間幾受附近街坊歡迎嘅海邊cafe,幾年前已經拜訪過幾次,不過當時覺得質素普通印象一般。今日出開黎馬鞍山唔想周圍搵食咩,所以直接過黎試多次,發覺原來食物質素改善左好多😲而且好多款式選擇!order左個安格斯牛肉burger,牛味勁重而且夠juicy,配埋BBQ醬夠濃味好正,因為我好怕食乾爭爭嘅burger,呢個絕對無投訴👍🏻另外自己都好鐘意食pancake,無論soufflé 定美式嘅熱香餅都唔會錯過,呢度就係美式pancake,份量都大,整得夠熱而且夠蛋香,淋上楓糖漿係幾滿足🤍70%朱古力撻微甜,對於我呢個螞蟻人黎講略嫌太淡🍫不過總括黎講,開業6、7年食物質素一定唔差,而且keep住update新菜式👍🏻- 安格斯牛肉漢堡伴BBQ醬- 美式pancake- 70%朱古力可可撻- Americano- 桂花latteTotal $218
70%朱古力撻微甜,對於我呢個螞蟻人黎講略嫌太淡🍫
- 安格斯牛肉漢堡伴BBQ醬