2019-05-23
都唔少人聽過馬鞍山係一個美食沙漠 每每想尋找美食都要捐窿捐罅係大商場以外竟然搵到呢間CP值極高既日本餐廳 手指腳指都要舉起讚好!入到去店鋪唔算好大 有一張長bar枱 三四個卡位 同埋十張普通枱左右!打開餐牌都幾多選擇 有壽司 刺身 拉面 飯 窩物 樣樣睇相都好吸引,完全唔知點揀!同行試過既朋友就話呢間壽司出名,就嗌左幾款單點壽司。三文魚壽司食得出係用優質既三文魚整 有甘香既魚味帶子都係必點選擇,肉質相當肥厚而海膽壽司都一定要試,去食當日店員介紹有另一款海膽今日特別靚,我同同行朋友都即刻點選左一客!真係有分別!入口好香甜 正到不得了!如果怕散叫貴 可以叫六件裝既壽司 分別點左軟殻蟹 同 芝士鰻魚 兩款都非常好食 身邊見到好多枱都點左客軟殻蟹壽司食 好受歡迎 而我都好鐘意鰻魚壽司 啖啖鰻魚配上濃郁芝士 滋味滿分呀!去到仲要留意佢地既枱上小企牌 聽朋友講會定期推出唔同既限定美食 之前推出過既水蜜桃雪糕同生蠔都非常好食! 埋單時除返開都好平 平過好多連鎖壽司店 性價比高 一定會再帶朋友黎食!
每每想尋找美食都要捐窿捐罅
如果怕散叫貴 可以叫六件裝既壽司