2019-06-14 46 views
收工同朋友一起去食好野慰勞吓自己, 所以黎到咗呢間食日本菜的餐廳,位置都幾易穩,環境優美,裝修精緻,座位也比較寬敞。芒果很新鮮很甜,煙鴨胸肉有事先煎一煎,所以上菜就聞到非常香。沙律佢用咗黑醋汁,非常開胃,三樣嘢加埋一起亦都好夾不錯。食日本野當然唔少得食刺身啦呢到既刺身真係樣樣都好新鮮而且每件都好厚,口感非常好。鰻魚壽司散發好香鰻魚香氣,而且大大件,每粒飯粒粒鮮明,鰻魚好鮮好香,加埋蟹籽,又有口感味道又夾好正。最後叫佐個黑松露鵝肝帆立貝卷, 佢一份有三件,佢黑松露醬份量超多,食埋啖帆立貝鵝肝同飯,都覺得黑松露味十足。鍾意黑松露味道既必試。總體來講我同朋友都覺得還可以。

食日本野當然唔少得食刺身
呢到既刺身真係樣樣都好新鮮
而且每件都好厚,口感非常好。

總體來講我同朋友都覺得還可以。
2019-06-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner