2024-07-03 305 views
尚八日式燒肉店地址:旺角山東街38號38廣場3樓餐廳地理位置係非常方便既,位於旺角站附近,非常近!餐廳主打係日本A5和牛,有午市定食,亦都有午市放題,亦有晚市放題,性價比極高,價錢唔算貴,但牛肉真係好好好好味!😋試過返唔到轉頭,一試便愛上,食過一次已經做咗佢地粉絲👍除咗主打既日本A5和牛,亦都有美國牛肉,選擇種類多。食牛肉食到厭既話都有豬肉,雞肉等,味道仲好好添㗎!餐廳有會員制,依家成為會員可以即送$1500電子優惠券!超抵!同埋做咗會員之後可以有生日禮遇,儲積分當現金洗又得!我試咗日本A5和牛前肩日本A5和牛外腿日本A5和牛三角日本A5和牛一口牛日本A5和牛肋肉 - 岩鹽日本A5和牛肋肉 -燒汁秘製A5和牛片鹽燒美國牛五花果味厚切美國牛肋肉串燒秋葵和風紫菜飯溫泉玉子紫菜飯清酒煮蜆最鍾意一定係日本A5和牛,日本A5和牛堪稱無可挑剔的頂級牛肉!當咬落去既第一口,扎實的口感和絲滑的質地立刻征服了我的味蕾😊肉質嫩滑,帶有濃郁的牛肉香氣,油脂份量係恰到好處,既不會乾澀也不會過於肥膩。非常欣賞,同埋強烈推薦俾大家
尚八日式燒肉店
地址:旺角山東街38號38廣場3樓