BEAT Bakery (中環)中環士丹利街33號地舖-----薯薯家族($19)- 呢間翠華旗下ge麵包店係中環開左一排 標榜採用100%日本直送麵粉 天然食材 同天然色素 🍞 今日B仔終於忍唔住買左黎試下 薯薯家族ge包面灑上了紫薯粉 感覺好夢幻好靚 所謂ge薯薯 係指黃薯同紫薯 兩種番薯都非常香甜 而且好足料 番薯餡份量超多 而麵包質感軟而實 空氣感唔重 食完感覺非常飽肚 整體除左貴左少少 無咩好挑剔~😄-----👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:買走yo👶🏻B仔味道評分:9/個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:9/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowcentral
BEAT Bakery (中環)
中環士丹利街33號地舖
👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻