2010-12-21
食團年飯, 又唔想食中菜~~咁就食和味館~(都係一家人一齊開開心心坐低食餐飯啫~)已經係第2次幫襯~ (上一次係8月)質素依然keep到, 冇失望~但已經加左兩次價~刺身 - 有三文魚, 甜蝦, 赤貝, 北寄貝, 立魚, 飽魚片, tuna魚 (前5個都好新鮮,好味)熱食 - 天婦羅, 炸物, 串燒, 炒飯, 小菜... (都有幾多不能盡錄) - 大部份都好夠熱好好味sushi, 沙律 >> 唔算太多款, 不過火焰芝士鰻魚sushi同付皮都幾好味~ 醋飯也夠味~甜品 - 木康布甸, 藍莓cheese cake, 雪糕都幾好, 紅豆糕同馬豆糕就一般, 生日有旦糕送, 不過唔好味, 又唔可以攞走~飲品 - 成晚都係飲咸檸7, 夠爽, 見爸爸飲既啤酒係藍冰(罐裝)我地一行8人, 雖然坐位比較迫, 但都可以開開心心一路食一路傾計, 好溫馨~服務一般, 人手尚可~不過上菜很快, 值得一讚~總括而吝, 個個都棒住個肚, 食足兩個鐘, 很開心~祝大家merry christmas~~
咁就食和味館~(都係一家人一齊開開心心坐低食餐飯啫~)
已經係第2次幫襯~ (上一次係8月)
質素依然keep到, 冇失望~
但已經加左兩次價~
服務一般, 人手尚可~不過上菜很快, 值得一讚~
總括而吝, 個個都棒住個肚, 食足兩個鐘, 很開心~
祝大家merry christmas~~