2019-06-17
今日星期日難得放假,緊係要拍下拖仔啦~ 8點行到肚仔餓就食朋友介紹既呢間~! 好得意 宮廷式裝潢的任食火鍋~!o! 服務員會安排好你坐低~ 然後同你講番餐牌 有咩湯底推介下~ 有邊幾款野食係包埋~ 同埋點樣用手機掃app點野食 好好呀!!! 加分加分!呢幾款小食都係任~ 都好食架 樣樣試D嘛~ ~~ 食野緊係要乜都試食下架啦 hehe 旁邊有好多醬油料~ 其中有比較少見的紅油 * o * 好好食呀!!~ 無錯 就係成日係出面食到的紅油炒手 都拎埋黎做醬油點野食~ 正呀 小妹最鐘意然後我地揀左卜卜花甲蝦濃湯 同 蕃茄鴛鴦湯底~ 唔好講少!! 超足料~ 我地冇叫野食 整係食蝦同蜆肉已經好好味 有d飽!最重要係冇沙~ 冇腥味 ,味道鮮甜好食不會覺得膩 然後 ↑ 呢d係餐廳精選火鍋料 都係$288 包埋的~仲有海鮮拼盤 ↓然後就可以用手機~點番想食咩030 好方便 ~ 野食好快就到 通常都係5分鐘內 就送到啦~ 餐廳仲有特設房仔~ 如果想朋一班朋友黎食 記得早D訂枱 另須加1喔 ~~ <3
服務員會安排好你坐低~ 然後同你講番餐牌 有咩湯底推介下~ 有邊幾款野食係包埋~ 同埋點樣用手機掃app點野食 好好呀!!! 加分加分! 呢幾款小食都係任~ 都好食架 樣樣試D嘛~ ~~ 食野緊係要乜都試食下架啦 hehe
都拎埋黎做醬油點野食~ 正呀 小妹最鐘意 然後我地揀左卜卜花甲蝦濃湯 同 蕃茄鴛鴦湯底~ 唔好講少!! 超足料~ 我地冇叫野食 整係食蝦同蜆肉已經好好味 有d飽!
最重要係冇沙~ 冇腥味 ,味道鮮甜好食不會覺得膩 然後 ↑ 呢d係餐廳精選 火鍋料 都係$288 包埋的~
仲有海鮮拼盤 ↓ 然後就可以用手機~點番想食咩030 好方便 ~ 野食好快就到 通常都係5分鐘內 就送到啦~ 餐廳仲有特設房仔~ 如果想朋一班朋友黎食 記得早D訂枱 另須加1喔 ~~ <3 分享到呢到了~