2017-08-08 119 views
同男朋友係旺角行完街,又唔想係旺角同人迫食飯,就決定行過去大角咀食一向出名高質素西餐的金船長。我地坐低既時間都未夠七點,店入面仲係冇咩人,但七點打後就坐到八九成滿啦。首先點左個蟹肉素魚翅南瓜湯,南瓜湯好香甜,仲有大量的素魚翅,好有驚喜,真心推介鵝肝蘋果沙拉,大大塊鵝肝配上卜卜脆的多士,鵝肝非常香濃,正當然唔少得店主推介的得獎黑松露pizza, 外皮烤得十分香脆,黑松露醬加上大量芝士味道十分配合,令人食完一件又一件,唔怪得成為呢間餐廳的鎮店之寶小食拼盤有芝士魚餅、炸魷魚圈、烤青口及燒雞亦,樣樣都冇令人失望老虎蝦拼凡立貝天使面,老虎蝦同凡立貝都好彈牙同新鮮,一食就知一定唔係雪藏野,天使面用左南瓜汁,好好食黑松露什菌意大利飯,黑松露醬好香濃好入味!飯粒軟硬剛好,讚最後甜品時間叫左個心太軟,外面香脆裡面流心,為呢餐豐富滿足的晚餐畫上完美句號

鵝肝蘋果沙拉,大大塊鵝肝配上卜卜脆的多士,鵝肝非常香濃,正

黑松露什菌意大利飯,黑松露醬好香濃好入味!飯粒軟硬剛好,讚

2017-08-07
$400 (Dinner)
  • 黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩
  • 餐湯