2015-03-24
因為讀書關係所以好多年前已經開始食佢,由未出名到排曬隊、上新聞。其實早幾年佢已經講話業主加租只做多兩年約,但時間一年又一年咁過,我諗係佢同業主傾掂數先到今日都仲係到。每次一行過鋪頭,就一定有好強烈又香的炸豬扒咪沖入鼻內,係無錯係沖入個鼻。裝修十年如一日,只係價錢年年上升。無計來貨、人工、租金不停上升,好難再做返9蚊個豬扒包、6蚊隻熱狗。左邊落單,對面取包。有時如果係個大老闆娘做落單時,大家要小心因為佢好串,但當你落左單後佢又會大叫你落左咩好得意。今日最新報價我叫左個豬扒包食,其實我已經食左午飯,經過再買黎食。好大個open kitchen 係好多年前佢地已經識咁做。你睇幾多腸準備整熱狗所有炸野即叫即整,保証新鮮脆口。當然新鮮炸完一定多d油,所以我多數等一陣先食。你睇!豬扒大過個包,咁先叫豬扒包家嗎!仲有上層茄醬下層沙律醬,兩件酸酸的物體加起來更刺激食慾。放左一陣豬扒都能保持香脆,但就比以前薄左。其實大家經過都要快d食,因為真係唔知仲有幾耐做。推介食店
今日最新報價
我叫左個豬扒包食,其實我已經食左午飯,經過再買黎食。
好大個open kitchen 係好多年前佢地已經識咁做。
你睇幾多腸準備整熱狗
所有炸野即叫即整,保証新鮮脆口。
當然新鮮炸完一定多d油,所以我多數等一陣先食。
你睇!豬扒大過個包,咁先叫豬扒包家嗎!
仲有上層茄醬下層沙律醬,兩件酸酸的物體加起來更刺激食慾。
放左一陣豬扒都能保持香脆,但就比以前薄左。
其實大家經過都要快d食,因為真係唔知仲有幾耐做。推介食店