2024-09-30 626 views
今日黎到荃灣千色匯2 期pokka cafe 記得係我初初踏入社會做嘢就認識呢間cafe(都廿幾年前嘅事)😅 pakka cafe 都可算係經歷了每個時代嘅變遷😅但係佢都仍然屹立不倒😊當然佢哋出品有一定保證啦 今日點左兩個lunch set : 煎檸檬香草雞扒伴時菜+吉列豬扒飯配牛肉汁及咖喱醬汁 還加$49點左一隻8”深海大蝦😋 煎香草雞扒 雞扒煎得皮脆肉嫩 肉汁保留着 絕對唔會又乾又硬 恰到好處😊 吉列豬扒飯 豬扒亦都保持住肉汁 不會炸得過分 牛肉汁及咖喱汁一次過滿足兩種不同口味適合貪心一族🤣 選擇困難症嘅人 因為已經準備咗兩款唔同嘅醬汁俾你 一次過品嚐到兩款味道 爆發味蕾小宇宙😊 還有兩杯Pokka招牌咖啡 大滿足的一餐 值得推介
今日黎到荃灣千色匯2 期pokka cafe
煎香草雞扒配薯菜
2024-09-01
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
煎香草雞扒配薯菜