2020-10-13
隔左咁耐,終於可以見一見既我地@_foodss_lover_hk 永遠每次出黎食好西都係一日食十餐既節奏🎶🎵🟡有你真心正🙈🔴今次喺食完我地既第一餐之後,本身想食既茶記,原來無開門,所以行行下就黎左哩間👇🏻 #永樂餃子店 💛餃子🥟小店永遠想食最多野,又有選擇困難症既我地,當然要想盡辦法最少既錢💰食到最多款式既食物🙈😋————————————————-鮮肉冬菇🍄木耳餃🥟鮮肉韮菜餃🥟(🐽豬骨湯)木耳爽口脆卜卜🙈餃子🥟皮唔算話超級薄,不過食落唔會成口粉!重點係隻隻都超足料超多餡😋冬菇木耳溝埋豬肉出奇地夾👍————————————————鮮肉咖喱🍛薯仔🥔餃🥟鮮肉芝士🧀餃🥟(炸)超級為食既我地,試完兩款唔夠喉,所以一開始已經決定要多兩款餃子🥟不過四款咁多隻餃子🥟都食湯餃會🆚比較寡,而哩兩款餡料,我地個人就覺得配上炸餃🥟會有風味D 啦!我地兩個都覺得咖喱🍛薯仔🥔餡料相對比較惹味😋食到停唔到口!而芝士豬肉炸餃既話,如果芝士🧀可以再濃D就會更好啦!整體黎講,絕對係糧尾同速食之選!飽肚又好味😋💛
@_foodss_lover_hk
永遠每次出黎食好西都係一日食十餐既節奏🎶🎵🟡有你真心正🙈🔴
今次喺食完我地既第一餐之後,
本身想食既茶記,原來無開門,
所以行行下就黎左哩間👇🏻
#永樂餃子店 💛餃子🥟小店
永遠想食最多野,又有選擇困難症
既我地,當然要想盡辦法最少既錢💰食到最多款式既食物🙈😋
————————————————-
鮮肉冬菇🍄木耳餃🥟
鮮肉韮菜餃🥟(🐽豬骨湯)
冬菇木耳溝埋豬肉出奇地夾👍
————————————————
鮮肉咖喱🍛薯仔🥔餃🥟
鮮肉芝士🧀餃🥟(炸)
超級為食既我地,試完兩款唔夠喉, 所以一開始已經決定要多兩款餃子🥟
整體黎講,絕對係糧尾同速食之選!飽肚又好味😋💛