2019-06-10 618 views
【花園餐廳】又到午餐覓食時間,今次揀左去花園餐廳食午餐,見到佢地啲扒餐都係做緊五十幾蚊,又唔使加一,想鋸下扒的話都唔算貴喎。西冷牛扒餐 $54一開始就比呢個餐吸引左入去😂,同樣可以揀跟薯菜/意粉/飯,同埋會配一款餐湯的~不過要餐包就要加3蚊,嗯,好似差咁啲咁😅份西冷牛扒都幾厚身嫁,都對得住個價錢😝切既時候覺得有少少韌,但食落又唔覺喎,肉質都幾嫩,配上蒜蓉汁都幾香的。 芝士焗吞拿魚火腿天使麵餐 $48明明為左鋸扒入黎,最後比個天使麵餐吸引左🤑,剛焗好就拎上枱,個白汁比較稠身,上面加左芝士去焗,忌廉味道比較濃郁,而且因為醬汁比較多既關係,基本上每啖意粉都可以捲到醬汁一齊食🤣。火腿條份量都好多,好似食極都有咁😝,吞拿魚就少啲啦,都係食食下就不期然咁食到咁樣😂😂😂。
【花園餐廳】

西冷牛扒餐 $54