2024-03-28 489 views
星期六中午黎入西貢, 第一次黎依間野,  叫左2碗沙嗲撈面 + 流沙魚皮依到都要最低消費人均$40, 都唔緊要, 入面唔係話多張枱, 落單之後填紙叫多樣野, 呀姐已經唔記得左我地落過order, 驚死你食唔夠$, 話你唔夠$40 喎, 後尾話岩先落過單, 仲要俾呀姐話咁你早講加單咪得之後等了又等, 無諗過等左4個字都係一樣野食都無,  無諗過撈面搞耐咁再望望個廚房不停做緊外賣, 就開始追個呀姐廚房入面有個女人疑似係老闆聽到問呀姐做咩, 呀姐講返話我催單等左好耐剩係見佢做外賣點知個老闆話: 係咁架喇, 等唔到唔好等就係佢依句, 我同朋友起身走人無謂貼$買難受
再望望個廚房不停做緊外賣, 就開始追個呀姐
點知個老闆話: 係咁架喇, 等唔到唔好等

就係佢依句, 我同朋友起身走人
無謂貼$買難受
2024-03-23