2021-05-10 588 views
我一個人去食, 高架一人位full左, 我指住2人長方枱話想坐, 侍應答應了, 我坐在半邊sofa位買左飛後, 高架一人位吉左, 老闆娘聲大大指示我搬去高架一人位, (塊玻璃沒有磨紗), 我不甘示弱並拒絕, 我話我而家著裙唔會坐果D一人位, 你頭先侍應也答應我可以坐長方枱, 唔俾坐我一早唔買野就走丫麻, 哼跟住佢冇堅持.食物本身冇問題,侍應也勤快.我今日食麻辣牛肉忌廉意粉(5月份限定)個意粉好好食添, 汁夠杰, little spicy, 牛肉也大大舊.隔離位有三個女生食完pasta但未飲完drink想hea坐傾下計,點知出面有人等位, 侍應立即開聲送客哈緊係俾老闆娘訓練有素.著便服/冇著黑色職員制工服果個便是老闆娘.如果冇咗嗰個女人可以再去.服務:想俾負分, 一星都俾多佢
我一個人去食, 高架一人位full左,
買左飛後, 高架一人位吉左,
老闆娘聲大大指示我[必須]搬去高架一人位, (塊玻璃沒有磨紗),
我不甘示弱並拒絕, 我話我而家著裙唔會坐果D一人位,
跟住佢冇堅持.

食物本身冇問題,侍應也勤快.

我今日食麻辣牛肉忌廉意粉(5月份限定)

點知出面有人等位,
侍應立即開聲送客[你地食完野應該離開啦喎, 我地出面有客等緊]
哈緊係俾老闆娘訓練有素.

著便服/冇著黑色職員制工服果個便是老闆娘.
如果冇咗嗰個女人可以再去.

服務:想俾負分, 一星都俾多佢
麻辣牛肉忌廉汁意粉
2021-05-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
麻辣牛肉忌廉汁意粉