一個月前卜佐呢間密密燒,寫明任飲任食,我地係叫得多,但保證無浪費食物,店員話今日ng full booking,就無限我地2.5小時,過程中我地個bb嘔,我地唔想整污糟人地地方,就問店員拎佐個膠袋抹返d嘔吐物,裝住d紙巾,我朋友話不如拎去掉佐先,因為都唔想影響人,之後個四眼男人勁無禮貌走埋泥喂我地”喂,你地食唔食得晒呀”之後我地話得,佢仲企入廚房望住我地,之後仲大大聲同後面d客傾計話平均d客都係食廿令三十支,個台客係咁望我地!之後我地仲望到個女員工食人地食淨嘅食物!到最後我地全部食晒!賣完單個四眼男人有骨問我地飽唔飽,之後又問我地有無數過食佐幾多串,又有意話我地頭先掉個袋嘔吐物係食物!我真心可以執返比佢睇我地清白!又話我地食得多,我地問咁有無食窮你,佢話咁又無,真心一句,你做得任飲任食咁計,不如你寫明每人只可以食三十串!你咁抽後算賬,因住消委會泥塭你!食物又唔係特別!只係個爐識自轉,推環保係好,但以家感覺其實只係慳成本借口囉!