2023-05-17 30 views
唔好有錯覺以為老麥一定好平,我呢個炸雞優惠加配曲奇忌廉批套餐,已經要$55,分分鐘貴過茶記嘅午餐啦。不過,無得唔服老麥嘅市場策略,不單有手機優惠,等你得閒無事去望下,吸引你去,我呢餐就係咁嘅情況啦,望下望下就心癮去去幫襯。自從可以用自助售賣機落單,我已經無去櫃面買,依家用埋手機落單仲方便,可以慢慢揀唔怕阻住人之餘,起邊度落單都得,超級方便,仲好多時都有堂食送餐服務(我試過用送餐服務,但結果等咗幾個字,焗住自己去櫃檯拎),送到嚟仲會問埋你仲有無咩需要,呢個咁貼心嘅服務,有邊間茶記可以做到?另一樣要讚嘅係起老麥,Wifi係自動登入,而且畀你無限上網,唔似其他集團快餐店咁,每日限住你幾多次,每次幾多分鐘,正一風吹皇帝褲浪,呢樣嘢又係其他茶記無得比嘅地方。