2018-12-11
記得以前稻香係散叫邊爐為主,而家轉左放題形式,任飲任食,感覺抵左,至少可以吸納到我地啲大胃王嘅客路!座位多,好快有得入座,但都好迫夾!好快填定湯底同配料就俾阿侍應姐姐落單,侍應姐姐俾個好大嘅心理準備我地,manage定我地expectation:”唔好諗住快,唔夠人手!”等等等,再等等等,配料到但煱都未到考驗耐性嘅時候。。。到有鍋,但配料完全唔齊,原來部分丸同菜要自己移玉步出去夾,無人同我地講過囉!如果自助,就唔好俾人填紙揀啦!我地填嘅野食到啲唔到啲,佢啲牛肉豚肉係三催四請先有(諗住用啲平價嘢塞飽食客個胃咁),結果填左3次配料紙先叫得齊!佢係叫人無人,完全零服務,啲餐具仲要勁污糟(唔通諗住我地一定搵滾水淥一淥佢?)我地仲見到窗上面有隻小昆蟲除左蝦新鮮少少同堅係甜粟之外,味道就無咩特別,全雪藏嘢,肥牛勁肥,麻辣煱得個咸字,二百幾仲要加一完全唔值,唔會再幫襯!依個價錢嘅火鍋出面大把選擇!個人覺得快餐店嘅一人邊爐比佢好勁多