2023-12-03
要係T Town搵間任食火鍋,而家多個選擇啦🎉~🥩美國牛頸脊套餐 $248(一至五) 100分鐘有9款湯底,二人一大鍋,咁揀個大家都鐘意嘅椰子雞,入面有竹笙😍,有好多舊雞,湯偏清,不過落左肉後啖湯濃左。一開始肉類先嚟一份,其他就手機下單。🥩美國牛頸脊一大塊,牛味濃又唔肥,雖然貴啲,但有食力嘅牛魔王係值回票價💪🏻,好好味丫😋。🐷五花腩豚肉就係肥,食得唔多,肉質不錯。🐔鮮雞件,肉厚。配料選擇都唔少,可惜冇位試晒😅🥬菜類新鮮,菇類都有幾款👍,基本上試晒,最鐘意萵筍。🍥丸類冇台式火鍋店咁多款,但質素不錯。🥟黑豚QQ水餃⬅️呢個餃子皮真係好Q彈,唔同平時嘅水餃皮咁粉,入面嘅黑豚唔肥,值得試👍🍢豆腐賣相好日式,面頭燒過😆,仲有蜂巢豆腐😋。🫔即炸響鈴好大舊,冇油益味,可以瘋狂encore😆。🧂第一次見有櫻花蝦油,好濃蝦鮮味,提升曬啲食物。🍺飲品櫃連啤酒都有,唔使另外加錢,可惜我唔飲,見隔離枱叔叔飲咗好多罐,佢好抵🤣🍨叫左海鹽雪糕同芝麻雪糕,芝麻雪糕好香濃,正👍🍤小食平時係唔會叫,因為火鍋梗係食肉啦,但呢間嘅牛肉薯餅,黑松露印尼蝦片係即炸,幾熱氣都要食😋🌟食物下單後好快到,職員有禮又細心,係截單前
🥩美國牛頸脊套餐 $248(一至五) 100分鐘
一開始肉類先嚟一份,其他就手機下單。
🐷五花腩豚肉就係肥,食得唔多,肉質不錯。
🐔鮮雞件,肉厚。
配料選擇都唔少,可惜冇位試晒😅
🥬菜類新鮮,菇類都有幾款👍,基本上試晒,最鐘意萵筍。
🍥丸類冇台式火鍋店咁多款,但質素不錯。
🍢豆腐賣相好日式,面頭燒過😆,仲有蜂巢豆腐😋。
🫔即炸響鈴好大舊,冇油益味,可以瘋狂encore😆。
🧂第一次見有櫻花蝦油,好濃蝦鮮味,提升曬啲食物。
🍨叫左海鹽雪糕同芝麻雪糕,芝麻雪糕好香濃,正👍
🌟食物下單後好快到,職員有禮又細心,係截單前半小時提我地要落單先,之後再慢慢食,張枱夠大,叫多啲都冇問題。