有時唔想返大陸,但係又想食正宗嘅四川重慶麻辣嘅話,我覺得方叔叔係一個好選擇🥰因為佢個湯底可以揀鴛鴦鍋,有普通辣同埋重慶咁我就揀咗重慶辣+ 山珍菌鍋🍄佢個菌鍋係0香精,自然香~勁似屋企煲嘅湯,所以忍唔住飲咗三碗🤣近期佢哋做緊優惠!菜單菜品全線降價,可以大膽食!兼且全線免加一服務費!-肉:美國牛板腱,紐西蘭精品羊肉卷🫔,藤椒鮮牛舌,小郡肝串串-海鮮:美國桶蠔,鮮龍躉片,桂花蚌-菜:田園菜籃,淮山條-其他:鴨血,特色迷你燕餃,武隆苕粉-飲品:洛神花鮮橙特飲,水仙烏龍檸檬茶🍹個人特別推介藤椒鮮牛舌🐮平時啲牛舌都係圓形一塊塊!佢呢一隻係長條形薄片~但係食落去好彈牙好有牛味!另外美國桶蠔都好推介!一黎新鮮,二黎同隻手一樣咁大隻🦪另一樣覺得特別嘅係小郡肝串串🍢其實係唔知咩嚟所以叫😂食落去勁似大陸食嗰啲麻辣燙串,細細串停唔到😂鴨血都正!有別於台灣鴨血~佢係好似一嚿嚿「林之之」咁,口感唔同,不過好好味!最後一樣推介嘅唔少得係桂花蚌🧡真心其他餐廳嘅海鮮都冇呢度嘅新鮮!

-海鮮:美國桶蠔,鮮龍躉片,桂花蚌
-菜:田園菜籃,淮山條
-其他:鴨血,特色迷你燕餃,武隆苕粉
-飲品:洛神花鮮橙特飲,水仙烏龍檸檬茶🍹

另外美國桶蠔都好推介!一黎新鮮,二黎同隻手一樣咁大隻🦪