2022-06-15
極上和牛吃到飽 $328任食靚牛打邊爐,第一時間就梗係諗起牛大人,好掛住台灣嘅味道,鴨血,鹽酥雞粒,麻辣湯底,湯底正之外,靚牛任食啱哂各位牛魔王,兼且地方寬大又企理,難怪間間長期都係人龍店😂另外出面都有自助區可以自己拎蔬菜、丸類同飲品✔️欣賞佢地有自家製既茶飲品,解膩一流用電話掃一掃單上QR code 自己落單肉類,仲有好多火鍋必食配料‼️頭一round當然要叫到一枱都係🤤食咗咁多次依然覺得麻辣🌶湯鍋最正,非常惹味推薦之選💁🏽♀️➤澳洲和牛M5牛肩捲➤安格斯特選牛板腱➤私房鴨血(辣)➤蟹籽墨汁漿送嘅每人2粒澳洲M9和牛牛丸,入口爆汁,爽口彈牙💦💦超好食‼️極上和牛 Set先有嘅M5牛肩捲同牛板腱油脂分佈平均,肉味香濃同細軟💯鴨血都係我心水,加埋佢哋麻辣湯底真係好食到停唔到口㗎🤟🏼🤟🏼除咗瘋狂食牛,一定要叫台式小食 - 士林鹽酥雞、真豬小香腸,好有台灣+夜市味道🤩
極上和牛吃到飽 $328
頭一round當然要叫到一枱都係🤤
食咗咁多次依然覺得麻辣🌶湯鍋最正,非常惹味
推薦之選💁🏽♀️
➤澳洲和牛M5牛肩捲
➤安格斯特選牛板腱
➤私房鴨血(辣)
➤蟹籽墨汁漿