2019-12-17 97 views
今日同老死行街 聽佢講red mr 開咗全新嘅概念店 集cafe 唱K 餐廳於一身 好似好得意咁 於是就上去玩下❤️ 一出𨋢就覺得好令 好似去咗party room咁 有個勁多的太空人嚟迎接你😂 感覺好似cafe咁 可以好寧靜咁同朋友吹水呢度嘅體驗好自動化 Scan QR code就可以叫野食同埋職員入嚟幫你 間房裝修好靚 逞粉紅色 好有少女心🤪 最得意嘅係內置嘅耳機先可以聽到朋友嘅歌聲 咁就唔怕隔離房聽到你唱歌😂😂😂我哋分別叫咗黑松露蛋黃燒牛小排飯 牛小排大概有5塊 肥瘦適中 咬落無根 好軟熟😍 撈埋啲蛋汁同黑松露醬 令到個飯好香 白飯係用上珍珠米 好有咬口👍🏼燒鳥盛盒 入邊有雞翼 免治雞肉串 燒雞軟骨 牛脷等等 黑松露炸薯條 薯條逞粗身 外皮帶有點硬身 點埋醬汁啱啱好飲品我就叫咗杯橙汁同Oreo沙冰 兩者都唔係好甜 味道啱啱好

感覺好似cafe咁 可以好寧靜咁同朋友吹水

燒鳥盛盒 入邊有雞翼 免治雞肉串 燒雞軟骨 牛脷等等