2024-09-13 65 views
第一次去唔熟menu。叫左碗扎肉雞絲檬,呀姐問飲咩,我就問加幾錢,呀姐話熱飲送既,咁咪跟住問有無龍眼茶個啲,呀姐即刻好晦氣話:要加9蚊,你自己睇menu啦,諗好先叫人落單啦…之後就頭也不回走左。我再搵第二個落單,我又講一次要咩,佢又好惡咁話:講number啦,我又要開返menu睇幾號,佢又催我:俾個number 我呀。個刻已經覺得幾無奈🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️到碗粉黎,我問有冇青檸,呀姐話:轉頭啦。又無左下文,嗌另一個幫我,佢又答:我禁緊機呀,轉頭啦。我再搵另一個,終於R到一粒仔青檸,但乾既。無汁,又要再嗌。呀姐又例牌表情-黑面。講返野食就一般般;唔算好食但入到口,份量適中。但招呼趕客🙂‍↔️