2023-06-21 134 views
係北區返工既我,成日四圍搵野食,今日咁岩係聯和墟有野做,所以黎到附近食個下午茶,隨意揀左呢間。 一入到去店員超級有禮貌咁介紹下同叫我地慢慢睇野食,服務態度好好。🟥紅燒牛肉麵 牛肉量多,而且唔會好肥,湯底夠晒濃,唔會好重味精,飲埋湯都唔會好口渴,麵條較粗身,索晒D湯汁🤤🤤。 🟧 椰子雞湯麵勁濃椰子味,朋友一聞到個椰子味都話好香想食。而且份量十足,雞肉同麵都夠晒入味,意想不到地高質,忍唔住一路食麵+飲D湯,感覺養生,唔錯。 🟨生煎包真係超新鮮出爐,店員仲提醒我地會好熱要小心。底皮超脆,超級juicy‼好食❤️🟩鮑汁雞翼用鮑汁炆到D雞翼,好入味,而且肉質鮮嫩,好快就食晒了😍🟦豆漿要讚佢地既豆漿都幾好飲,重豆香又唔太甜。

🟥紅燒牛肉麵

🟧 椰子雞湯麵

🟨生煎包

🟩鮑汁雞翼
用鮑汁炆到D雞翼,好入味,而且肉質鮮嫩,好快就食晒了😍

🟦豆漿
要讚佢地既豆漿都幾好飲,重豆香又唔太甜。