2019-12-24 106 views
聖誕節緊係要食返餐聖誕大餐!今日同朋友黎到沙田,睇完戲之後就決定黎呢度食,望落環境舒適,坐得舒服,岩晒我地聚一聚!下午茶時段唔算太多人,唔洗等位就入得!之前食過eggs Benedict 覺有唔錯,所以今次要再encore 😆今次就叫左三文魚eggs Benedict,賣相好吸引,一切開蛋漿流出,做到流心效果,配埋煙三文魚味道好夾,一定要趁熱食!另外仲叫左黑松露蘑菇天使面,每條面都掛上濃濃既黑松露忌廉汁,食落好creamy,面頭仲有啲芝士碎,值得一試!熱愛香腸既我地就叫左個香腸拼盤,有香草腸,豬肉腸等等。份量都幾多,可以比我地試多啲唔同類型既香腸,岩晒我地一齊開心share!最後當然唔少得甜品,好多款蛋糕都好吸引!我就揀左特濃朱古力蛋糕,食落濃濃朱古力味,唔會太甜,底層仲有啲脆脆,好有口感!

下午茶時段唔算太多人,唔洗等位就入得!