#聖誕必去 #Mrsteak #聖誕自助餐 #親子餐廳今日12月12日係我嘅生日🎂Mr steak 好多年前生日同朋友食過今年生日就一家四口黎食自助餐發覺呢度好child Friendly 😍有high chair 同餐具BB食嘢都方便啲今次自助餐最多人排隊係《生蠔》任食,開放式廚房,專人即開即洗。另外就係海鮮區嘅長腳蟹都係最受歡迎之一,鮮蝦擺位靚到唔洗講!同埋自選情心説話嘅心太軟,老公同呀女就點咗一碟 Happy birthday 俾我🥰心太軟係我食過最好食嘅!而岀名任食牛肉有燒牛肉、壽喜燒等等 ⋯⋯都係靚質素又唔錯嘅必食專區熟食區、刺身區、沙律區、飲品區都一應俱全! 唔怪之得咁多人黎食啦刺身分別有三文魚刺身、八爪魚刺身、帆立貝刺身、立魚及虎蝦刺身等等⋯⋯新鮮份量又多😍熟食都有豉汁蒸鱔、西蘭花炒鮮魷、薑蔥蠔、鮑汁扣花膠燜冬菇、蒜茸粉絲蒸扇貝同Hailiah最愛嘅酥皮湯等等⋯⋯🥰食完今次聖誕節會再encore因為黎緊有WTC 聖誕主題 唔少得有個聖誕市集嘉年華🎡除基本聖誕食物外仲有市集食物如現場制作有白酒忌廉煮藍青口及Mulled Wine甜品有比利時窩夫格餅配朱古力醬、焦糖醬 、雜
#聖誕必去 #Mrsteak #聖誕自助餐 #親子餐廳

今日12月12日係我嘅生日🎂
Mr steak 好多年前生日同朋友食過
今年生日就一家四口黎食自助餐
發覺呢度好child Friendly 😍
有high chair 同餐具BB食嘢都方便啲

熟食區、刺身區、沙律區、飲品區
都一應俱全! 唔怪之得咁多人黎食啦

除基本聖誕食物外
仲有市集食物
如現場制作有白酒忌廉煮藍青口及Mulled Wine

甜品有比利時窩夫格餅配
朱古力醬、焦糖醬 、雜草莓,忌廉等配料給客人自選配搭 ,非常豐富😁

仲有小朋友至愛嘅甜甜圈及棒棒糖
會呈現喺精美糖果架