2018-12-12
🤤有冇人係芝士怪🧀🧀🧀⁉️天氣凍冰冰~食返個芝士火鍋😋暖笠笠~正到爆呀!今次叫左個 #海鮮黃金芝士火鍋($668)有美國緬因州龍蝦尾🤤肉嫰肥美,爽口彈牙!俄羅斯帝王蟹腳🦀好鮮甜~吉品鮑魚🤤好好食~北海道刺身帶子🤤係我最愛❤️勁大粒👍🏻好鮮甜😋仲有加拿大藍青口同魷魚圈🦑放入芝士鍋裡滾動😍濃郁芝味配海鮮甜味✨非常之夾!👉🏻套餐仲包括激罕珍貴法國汝拉山脈(Massif de Jura) 🧀康堤24個月熟成芝士拼盤(芝士味好香醇濃厚🤤),肉味濃郁嘅意大利風乾火腿、西班牙風乾牛肉同鮮果🍈法包粒🥖真係食唔停口啊!歐式風味 • 五重「芝」味 🧀芝士迷嘅我🤤重點緊係個經典芝士汁啦🧀配有24個月熟成 的康堤芝士(Comté)、再加上全新引入的瑞士格呂耶爾芝士(Gruyère),搭配「同鄉」伊曼頓芝士(Emmental), 還有意大利瑪蘇里拉芝士(Mozzarella) 和帕馬臣芝士(Parmesan)!嘩😍咸咸香香芝味~勁正‼️點少得小朋友個份👶🏻仲有窩心 #兒童配 料套餐 ($88),配料包括雞尾腸、煙斗粉、西蘭花🥦車厘茄🍅菠蘿、星星薯粒⭐️及士多啤梨🍓大人細路都食得好開心😆 3大1小好夠食!好滿足呀!🧀芝士
🤤有冇人係芝士怪🧀🧀🧀⁉️
天氣凍冰冰~食返個芝士火鍋😋暖笠笠~正到爆呀!
歐式風味 • 五重「芝」味 🧀
3大1小好夠食!好滿足呀!
🧀芝士火鍋呢仲有兩款選擇架~
#特級黃金芝士火鍋($458)
#黃金經典芝士火鍋($258)
另外仲叫左肉醬意粉同炒菇!好味道!