2019-12-16
La Famille 聖誕蛋糕系列之Joy Christmas🎂聖誕節仲有十日左右就到啦~🎊La Famille 今季特意設計左三款期間限定蛋糕💗🎂Joy Christmas 👉🏻紅絲絨戚風蛋糕以朱古力為基調,配上法國忌廉芝士,口感綿滑。還有爆炸朱古力脆米,玩味十足!我同朋友一齊食時,都感受到爆炸糖在口中跳動的有趣口感🤣果然是「Joy Christmas」另外兩款:🎂Christmas Cheese👉🏻以柚子作主調的清新芝士蛋糕,分別用上北海道及法國的軟芝士及忌廉芝士製作。雪白無暇的蛋糕,配上紅通通又大粒既靜岡草莓,為呢份節日多添了一份浪漫💕🎂Snow Christmas👉🏻同樣是雪白配上誘人的草莓🍓但這個則配上雲呢拿基調及白朱古力❤️另一番口味😋今年就準備一個又靚又好食既蛋糕🎂同至愛朋友慶祝啦😘 @lafamillecake
聖誕節仲有十日左右就到啦~🎊
La Famille 今季特意設計左三款期間限定蛋糕💗