2020-12-08 647 views
和女友預早食聖誕大餐。一到步待應已經熱情招待,我地坐低之後就叫左個聖誕二人餐。當日餐湯係法式洋蔥湯,飲落有淡淡的清甜,飲落幾舒服。餐包無乜特別,無乜麥香味,但都烤得夠脆。然後就試左煎鵝肝,好_好吃呀!!!鵝肝本身已經夠香,加埋果皮醬點綴簡直係cls,完美咁構成道菜嘅平衡,必食。接住落嚟就係西班牙海鮮飯,味道恰到好處,亦食得出青口&大蝦處理得唔錯。烤羊架,唔知大廚點鬼樣整,可整到無騷味,熟度啱啱好,肉汁豐富,強推。西冷扒,肉質好就不在話下,封邊封得好,內裡熟度亦係perfect。最後甜品,非常法式(即係夠哂多糖),不過聖誕大餐唔緊要啦!

最後甜品,非常法式(即係夠哂多糖),不過聖誕大餐唔緊要啦!
2020-12-06
$600 (Dinner)
Celebration
Christmas