(Non-member)
2002-12-26 33 views
我真係未食過d 咁cheap 的buffet 架食的野勁cheap, 西蘭花, 炒飯面, 叉油雞, 煎壤三寶, 豬腳薑唉.... 食d野好cheap, 收我210 ,仲要係聖誕, 間野準備左d 聖誕帽, bb 俾d 細路, 成晚係到吹, 好吵耳,我食8.30pm 一夠鐘開門,個個就衝入去, 個個食野都係到搶, d 人直情羅住俾人夾野食的夾唔放, 四圍夾, 搞到其他人無得用,d 環境又差喎, 個個不知所謂的開放式房, 係咁噴d 煙出黎,d 碟又俾人羅哂喎, 想羅野食都唔得, 最尾諗住食雪糕啦, 點知前面個男人, 成隻手插左落去個雪糕箱到, 整到成件衫都係雪糕, 唉點食呀我未試過食buffet 食到坐係到, 唔出去羅野食架,我諗住未試過係文化中心食buffet 先至會試架咋, 我寧願俾多舊幾,去九龍酒店食多次開心的buffet呀
我真係未食過d 咁cheap 的buffet 架
唉.... 食d野好cheap, 收我210 ,
仲要係聖誕, 間野準備左d 聖誕帽, bb 俾d 細路,
成晚係到吹, 好吵耳,
d 碟又俾人羅哂喎, 想羅野食都唔得,
整到成件衫都係雪糕, 唉點食呀
我未試過食buffet 食到坐係到, 唔出去羅野食架,
去九龍酒店食多次開心的buffet呀