2018-01-07 1490 views
2017年12月25日。今晚同朋友下午上頂玩,晚上就食希臘菜慶祝!入到去間餐廳冇聖誕餐牌,所有食物同平日一樣。前菜:4隻醬(左至右)茄子,魚,豆,原味乳酪個醬多到食晒d烤餅都未食晒!個waitress反問我們係唔係唔喜歡d醬原來佢suppose我們會用d醬點其他野食,我們就留番d醬啦~~呑拿魚沙律🥗,吞拿魚超美味,有少少口感燒八爪魚🐙燒雞胸,我同朋友都喜歡食雞胸的,所以覺得好正甜品時間:英文翻譯就叫做朱古力火山,其實即是心太軟,朋友堅持要叫,哈哈我試這個,rice pudding ,我們狂加肉桂粉落去食!似白色的紫米露我們食左差不多2個鐘,我們好似係最尾果檯走的客人總括來說:這間店的老闆是一個希臘美女,笑容非常燦爛。侍應全部是女的,餐廳的設計主要以粉藍同白色為主,洗手間門都係粉藍色。好海洋feel,日頭來high tea應該不錯
入到去間餐廳冇聖誕餐牌,所有食物同平日一樣。

前菜:4隻醬(左至右)茄子,魚,豆,原味乳酪

呑拿魚沙律🥗,吞拿魚超美味,有少少口感
燒八爪魚🐙

燒雞胸,我同朋友都喜歡食雞胸的,所以覺得好正

我們食左差不多2個鐘,我們好似係最尾果檯走的客人